desireforhappiness.blogg.se

Välkommen till min blogg om kampen till ett självförtroende. För mer än fyra år sedan fick jag diagnosen Anorexia Nervosa. En flicka som jag född år 1994 har haft olika ätstörningar enda sedan jag var väldigt liten och gått igenom en stora kamper med de psykiska sjukdomarna. Idag står jag på mina fötter och har lärt mig mycket av livet. Men många tankar finns fortfarande kvar och nu har jag utvecklad en ätstörning som kallas UND. Jag funderar mycket över livet finns det någon hopp för mig...någon dag ska jag kunna säga att jag mår bra på riktigt. Ge inte upp, tillsammans är vi starka!

Praktik i Stockholm

Publicerad 2014-03-02 00:40:05 i Allmänt

 
Idag på kvällen möttes jag av panik, varför det? jo den 28 April ska jag starta min praktik på SVT. Jag mår inte alls bra nu, maten går skit, mamma och pappa tror inte att jag kommer klara av att åka. Jag pratade med dom i kväll och mamma var inte pepp på att följa med mig på besöker nästa vecka i Stockholm. Jag vill så gärna åka men vet ärligt talat inte ens om jag kommer klara det. Jag är så osäker på mig själv, och sen vet att jag att jag kommer definitivt börja med någon LCHF diet när jag flyttar upp till Stockholm. Så mycket som jag blir påverkad av alla dessa dieter. Jag vet hur jäklar trött jag är efter en hel skol dag, då jag också slarvat med maten och hur fasen ska jag klara av att jobba då jag är så trött bara efter en hel skoldag? 
Jag fyller 20 år i år och kan fortfarande inte ta hand om mig själv när det gäller att leva, för fan vad jag hatar det! Jag hatar den jävla sjukdomen och så hatar jag att jag gått in i något slags svältläge då jag alrig går ner i vikt. Jag är så trött på denna skiten, att vara trött, att knappast ha någon energi fast jag gör allt vad jag kan för att ha energin en hel dag, jag är trött på att tvångs träna, jag är trött på att räkna var enda kalori om dagen, jag är trött på att känna mig stor varje dag, jag är rädd för att misslyckas, jag är rädd för att andra ska få reda på och se, jag är rädd för att släppa taget, men jag är stark för att jag fortsätter kämpa på, dag in och dag ut.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela